RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Добруджа се подсилва със Скримов за Купата?

Публикувано в: Волейбол
21:15, 27 мар 2015, Автор: , Преглеждания:508

Тодор Скримов

Най-вероятно Тодор Скримов ще е единият от волейболистите, които Добруджа 07 ще картотекира за Купата на България, научи радио Добруджа. Информацията не бе нито потвърдена, нито отречена от клубното ръководство. Става дума за един център и двама диагонали, които играят в момента в италианското първенство.

Добрич ще бъде домакин на финалните битки от Купата на България 2015 по волейбол при мъжете.

Турнирът ще се проведе от 20 до 25 април с участието на осем отбора, седем от Суперлигата и един от Висшата лига, достигнали до финалната фаза.

Регламентът предвижда участниците да бъдат разделени в две групи по четири тима. В двата потока се играе всеки срещу всеки, първите два продължават във финалната четворка.

Предварителната фаза на турнира ще се проведе в два отделни града – Добрич и Сливница. След това финалистите се събират за полуфиналите и финала в зала Добротица.

Програма за турнира
20, 21 и 22 април – срещи от двете предварителни групи в Добрич и Сливница
23 април – почивен ден и придвижване на полуфиналистите до Добрич
24 и 25 април – полуфинали и финали в Добрич

Разпределението на отборите в двете предварителни групи на Купата ще стане чрез жребий. Той ще бъде теглен след 5 април, след приключване на Европейското първенство 2015 за девойки младша възраст, чийто домакин е България, а надпреварата ще бъде в Пловдив и Самоков.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации