RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Дългът към Младенов не пречи на „червения“ лиценз

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
10:07, 9 апр 2015, Автор: , Преглеждания:30

Стойчо Младенов

Дългът към Стойчо Младенов не е пречка за лиценза на ЦСКА, пише вестник „Труд“.

Треньорът и целият му щаб подписаха споразумения при напускането си на 31 март, че забавените заплати трябва да бъдат изплатени в срок от три месеца. Това означава – до 30 юни. Тогава ще бъде ясно не само дали ЦСКА получава лиценз за Европа, а и за „А“ група.

Желанието на Младенов е било именно такова – да не пречи на и без това големите проблеми в документацията на клуба. Въпреки това мнозина опитват да натъртят, че треньорът може да се окаже препъникамъкът при лиценизирането.

„Когато напуснах ЦСКА, се чувствах самотен, но като виждам уважението на фенове и ветерани, вече не е така“, каза Младенов, когато получи грамота от ветераните. За кратко Стойчо влезе и в административната сграда на „Българска армия“, където бяха изпълнителният директор Александър Тодоров заедно с новите силни хора в клуба Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Всички фактори в ЦСКА са убедени, че лицензът ще бъде спасен. Дългът към НАП на стойност 10 милиона лева бил обезпечен с имоти. Един от големите проблеми се оказват 350 000 евро за Чавдар (Етрополе) по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. Първите преговори между Манджуков и шефа на родния клуб на национала Емил Димитров пропаднаха заради разлика от 200 000 евро между искане и готовност за плащане.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации