RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски гони Стефан Велев

Публикувано в: Левски, Футбол България
11:32, 14 апр 2015, Автор: , Преглеждания:46

Стефан Велев

Дните на полузащитни­ка Стефан Велев в Левски са преброени. Халфът вбеси с изявите си срещу Славия (0:1) целия спортно-техни­чески щаб на сините. Спортният директор Геор­ги Иванов пък не криеше раздразнението си в ложи­те при всяко грешно отиграване на футболиста. Велев започна срещата като титуляр. Той замести контузения Владимир Гаджев. Играта му обаче бе под вся­каква критика, пише „Тема спорт”.

Полузащитникът бе взет на „Герена“ в начало­то на 2013 година от Берое с договор за два плюс един сезон. Той пристигна в със­тава по настояване на Илиан Илиев, който бе запоз­нат с качествата му от съвместния им престой в старозагорския тим. В пър­вия си половин сезон Велев изигра 13 мача за сините в А група, както и още 5 за Купата на България, в кои­то отбеляза едно попаде­ние. Той обаче получи теж­ка контузия през есента на 2013/14. През онази кампа­ния той записа 12 срещи, като така и не успя да се наложи в основния състав. Същата е ситуацията и през настоящото първен­ство. Той вече изигра 22 ма­ча (във всички турнири), но само в в е започнал като титуляр.

Подобно е положението и на десния бек Александър Александров. Той също бе в стартовата единайсеторка срещу Славия – замества­ше Роман Прохазка. Бивши­ят футболист на Черно мо­ре обаче има вина за гола в мрежата на Йоргачевич.

След срещата спортни­ят директор Георги Ива­нов не пропусна да изкаже недоволството и от представянето им. „Имаше няколко причини за загуба­та, включително и умора в някои футболисти. Мисля, че играчите, които заме­стваха други, бяха под ни­вото си. Би трябвало тези играчи да покажат, че имат място в Левски, но не го виждам. Не мога да се съглася, че не са мотивира­ни, защото не са получава­ли пари. Но работата е там, че като излязат два­ма-трима, отборът е раз­личен“, каза Гонзо.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации