RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Тони Силва бяга от ЦСКА

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
10:55, 14 апр 2015, Автор: , Преглеждания:68

Тони Силва

ЦСКА е на път да загуби Тони Силва по същия начин, по който изпусна Джаксън Менди миналото лято, съобщава „Труд“.

Очаква се всеки момент португалецът да подаде молба до арбитражната комисия за разтрогване на договора заради неполучени заплати и просто да си тръгне. Освен това новият треньор Галин Иванов показа явна неприязън към Силва. След 0:0 срещу „Ботев“ на Разпети петък наставникът се тросна на журналистически въпрос и натърти, че португалецът не е направил ЦСКА пет пъти шампион, за да е в групата.

През миналата година Силва беше откритието на „червените“. По време на подготовката в Анталия турският Бешикташ го гледа в няколко мача, а местни медии писаха за трансфер на стойност 1,2 милиона евро. До официална оферта не се стигна. Факт е – Тони Силва е недисциплиниран, заради което е гонен от всички предишни отбори. Но качествата му са безспорни и е шанс ЦСКА да спечели реални пари от сегашния си отбор при продажба.

В същото време с първия работен ден – вторник, на „Армията“ очакват Петър Манджуков и Юлиян Инджов да кажат какви са плановете им за клуба. И дали наистина опасенията от фалит могат да се сбъднат. Говори се, че бизнесмените са осигурили финансирането до края на сезона, но има неясноти по плащанията за европейски лиценз.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации