RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Емил Димитров за ЦСКА: Пак се скриха от мен

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
11:11, 18 апр 2015, Автор: , Преглеждания:49

Ивайло Чочев

ЦСКА и собственикът на Чавдар Етрополе Емил Димитров не успяха да постигнат договорка по плащането за Ивайло Чочев и вчера. Армейците дължат 350 000 евро на аматъорския клуб като процент от трансферната сума на халфа в Палермо.

Димитров обяви пред „Тема Спорт“, че от ЦСКА първоначално са се съгласили сумата да бъде разсрочена, но впоследствие не са го потърсили, за да официализират договорката си.

„Има много несериозно отношение към мен и спирам изобщо да разговарям с представители на клуба. Обади ми се днес (б.а. – вчера) Ивайло Манджуков и ми каза: „Голям зор е, на Мораес трябва да плащаме, много е тежко…“ Но пред очите ми се съгласиха да получа абсолютно минимална първа вноска и да сключим разсрочка, но само след като този превод бъде осъществен. Те обаче пак се скриха от мен и спирам окончателно да разговарям с тях. Това е несериозна история“, ядосан бе Димитров.

„Да не кажат после, че Емил Димитров им е виновен. Ще са се объркали доста сериозно. Без това плащанеможе да им вземат и лиценза за А група“, добави бившият депутат.

„След този компромис, на който бях готов днес (б.а. -вчера), повече отказвам да разговарям“, добави Димитров.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации