RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски с резервите в Дупница

Публикувано в: Левски, Футбол България
12:16, 21 апр 2015, Автор: , Преглеждания:41

Стойчо Стоев

Левски обмисля да излезе в странен състав срещу Марек в Дупница тази събота. Реваншът с Лудогорец за купата е в сряда и „сините“ искат да запазят титулярите от контузии и картони. Левски не е особено мотивиран за двубоите от втората шестица и дори загуба на стадион „Бончук“ няма да тежи много на душите, пише „Труд“.

Марек е твърде надъхан за мача, защото изостава на 6 т. от спасителната зона. През есента дупнишките юнаци се хвърлиха на(д) границата на твърдата игра на своя терен срещу Левски (1:1) и ЦСКА (0:0), а играха джентълменски (без картон) при 0:4 с Лудогорец. Тогава треньорът Тенчо Тенев обясни: „Ако тръгнем да ги ритаме и пак загубим, всички ще кажат: „Гледай ги тези как ритат Лудогорец преди мача им с Базел…“

Сега едва ли Марек ще играе рицарски, за да не повреди „сините“ 4 дни преди реванша с Лудогорец. Затова е възможно Левски да не използва в Дупница нито един от планираните за титуляри в сряда. Мачът дава чудесен шанс за изява на младоците Борислав и Радослав Цоневи, Владислав Мисяк, Мики Орачев и т.н.

Билетите за „синята“ битка с Лудогорец се харчат ударно. В петък изкупиха 750, още 500 отидоха за фенклубове в провинцията. Вчера пласираните места наближиха 2000. Сектор „Б“ подготвя и шоу №1 за сезона. Вече се работи по атрактивна хореография, огнена фиеста, заря.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации