RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Човек от бизнеса поема ЦСКА

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
13:33, 8 май 2015, Автор: , Преглеждания:50

ЦСКА

Човек от бизнеса, който никога не е бил във футбола, ще поеме нещата в ЦСКА. Новият изпълни­телен директор най-ве­роятно ще бъде назначен от 5 юни след акционер­ното събрание на „черве­ните“, съобщава „24 часа“.

Новите собственици на ЦСКА се надяват, че мо­гат да се справят дори с евролиценза на клуба, за­щото всички документи, включително и тези в НАП, са входирани на време. Има обаче вероят­ност и за отказ от участие, за да се избегне евентуал­но наказание от УЕФА.

Най-накрая Любослав Пенев получи и добра но­вина преди дербито с Лудогорец. Халфът Mapкиньос е напълно възста­новен и ще може да играе. Проблемът е, че от нача­лото на пролетта полуза­щитникът се намира в отчайваща форма, както и повечето му съотборни­ци. Но бразилецът с наш паспорт остава един от тези, които може да ре­шат мач поне на ниво „А“ група. Бившият играч на „Лудогорец“ Неманя Милисавлевич също тренира наравно със съотборниците си, което е другата добра но­вина за Любо. Друг ексиграч на разградчани – Иван Стоянов, обаче вчера бе опериран зара­ди проблеми в адуктори-те и е аут до края на сезо­на.

Феновете на ЦСКА имат огромен интерес към билетите, като изне­надващо никой не се ин­тересува от тези в сектор „Г“. Излиза, че най-вер­ните привърженици на „червените“ просто вли­зат без пари на всички мачове от сезона, което буди сериозно недоуме­ние.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации