RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Пламен Константинов: Разбрахме се с Матей

Публикувано в: Волейбол
10:43, 12 май 2015, Автор: , Преглеждания:578

Пламен Константинов

Треньорът на националния отбор по волейбол на Бългавия Пламен Константинов бе гост в студиото на „Sport7″. С него двамата водещи Петър Стоянов и Светлин Йочев си говориха за всички важни теми около предстоящата Световна лига, Европейските олимпийски игри в Баку и Европейското първенство.

„От днес на лагер сме в пълен състав, с изключение на Андрей Жеков и Цецо Соколов. Андрей ще получи допълнителни две седмици почивка. Цецо ще ни липсва много, ако не можем да разчитаме на него, заради контузията, която има. Много ще разчитам на Владо Николов, който изигра отличен сезон във Франция. Върна се преди 3 дни през нощта, беше карал 2000 километра с колата и сутринта в 10:00 часа беше на тренировка. Професионалист! Защо Николай Учиков не е в групата? Само ще кажа, че не е по мое желание и затварям темата“, заяви Константинов.

„Репликата ми за това, че „Арена Армеец“ е паметник, не е към Красен Кралев. Няма как да очакваме с магическа пръчка да промени нещата. Репликата ми беше за мениджмънта към залата, а не към спортния ни министър. Не виждам защо той трябва да се засяга лично. Беше ми отговорил по-остро от необходимото, но аз не съм служител в частна фирма и имам право на мнение. Кралев трябва да се съобразява с общественото мнение, а то е много близо до това, което казах. Така мислят и доста спортни федерации. Съвсем добронамерено го казах това, може да е по-остро, но за мен това е факт“, добави Константинов.

„Споменах вече, че темата „Матей Казийски“ можем да разискваме след Световната лига и то при положение, че самият Матей има желание да отвори тази тема. Сега това е излишно да го говорим, тъй като той не е в списъка на Световната лига и Европейските Олимпийски игри в Баку. Другото са локуми. Разговаряхме с Матей и мисля, че изяснихме нещата. Разбрахме се, защото когато си говориш с някого през медиите, се получава разминаване“, каза още Константинов.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации