RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски умува за Даниел Златков

Публикувано в: Левски, Футбол България
17:57, 21 май 2015, Автор: , Преглеждания:74

Даниел Златков

Бранителят на Ботев Пд Даниел Златков е предложен на Левски, за лятната селекция, разбра Тема Спорт“.

Догово­рът на защитника с канарчета­та изтича в края на кампания­та, като на този етап не са во­дени преговори за подновяване­то му. От „Герена“ са запозна­ти със ситуацията и обмислят оферта към бившия футболист на Славия и Миньор Перник. Статутът му на свободен агент го прави привлекателен за Левски, където парите са кът.

Златков се завърна в Бълга­рия през зимата, след като из­кара сезон и половина 8 турския Болуспор. 26-годишният футбо­лист се представя на високо ниво и имаше голяма заслуга в ня­колко мача Ботев да не допусне гол.

В момента на „Герена“ разпо­лагат с трима централни бра­нители – Борислав Стойчев, Ай-мен Белаид и Емил Нину. Пър­вият е със статут на безспо­рен титуляр, докато другите двама не са особено убедител­ни. Затова Стойчо Стоев дър­жи да бъде привлечен нов за­щитник.
Специалистът позна­ва отлично Златков, тъй като работи с него по време на пре­стоя си 8 Миньор. Идеята му е да бъде направен тандем меж­ду него и Стойчев. Двамата съ­що много добре се познават, за­щото бяха съотборници при чу­ковете.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации