RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски плаща половин милион лева за щетите на „Лазур“

Публикувано в: Левски, Футбол България
11:26, 1 юни 2015, Автор: , Преглеждания:30

Лазур

Провалът на Левски за Купата на България срещу Черно море в Бургас ще струва на клуба над 500 000 лв.

Толкова дава УЕФА за участие във втория предварителен кръг на Лига Европа, откъдето ще стартира участието си носителят на трофея. В интерес на истината Левски нямаше да получи директно 200 000 евро, които щяха да бъдат удържани за нарушаване на финансовия феърплей. Сега вместо да се изчисти това задължение, то ще продължи да тегне за в бъдеще, пише вестник „Труд“.

„Сините“ трябва да плащат и щетите на стадион „Лазур“, които нанесоха разочарованите от крайния резултат фенове. Над 800 седалки бяха счупени, като всяка от тях струва по 25 лв. Ще трябва да се възстановява и увреденото от факли и димки тревно покритие, както и санитарните възли. Очаква се и глоба от Дисциплинарната комисия за безчинствата. Каква ще бъде тя ще стане ясно утре, когато е редовното й заседание.

В Левски ще търсят вариант за бартер като пратят в Бургас от вече закупените седалки за новия сектор А, тъй като няма пари в касата.

Като теглим чертата се оказва, че събраните с много ентусиазъм и любов от феновете около 500 000 лв в кампанията „Левски е твой“ пари бяха пропилени на бърза ръка за два часа в Бургас.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации