RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Сираков: Стойчо Стоев допусна огромни грешки

Публикувано в: Левски, Футбол България
10:40, 1 юни 2015, Автор: , Преглеждания:66

Наско Сираков

„Треньорът Стойчо Стоев допусна огромни грешки – заяви легендата на „Левски“ Наско Сираков след провала с 1:2 срещу „Черно море“ във финала за Купата.

„Например не може да смениш най-добрия си голмайстор (Антонио Аниете – б. p.), защото е симулирал схващане. Това е престъпление. „Левски“ трябваше да спечели с лекота, след като беше с футболист повече. Трябваше лесно да вкара втори и трети гол още в редовното време“, добави Сираков, цитиран от вестник „Труд“

В управата обмислят да поканят четвъртия в света да се върне на „Герена“. Решение не е взето, но предложеният пост едва ли ще е на спортен директор. Малък е шансът Сираков да приеме, добавя изданието.

Очакват се сериозни промени в отбора. Договорите на Аниете, Роман Прохазка и Владимир Гаджев изтекоха и асовете по-скоро няма да приемат нови заради немотията в клуба. Няма да бъдат подновени контрактите на Валери Домовчийски, Стефан Велев (изтича през декември), а вероятно и на Георги Сърмов. Търси се раздяла с Емил Нину, Лукаш Гикиевич, Луис Педро, Пламен Илиев.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации