RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гигов остава в Локо София

Публикувано в: Футбол България
09:56, 7 юни 2015, Автор: , Преглеждания:39

Николай Гигов

Собственикът на Локо (Сф) Ни­колай Гигов най-вероятно ще продължи да финансира клуба и за­напред, разбра „24 часа“.

Заради главоболията около неполучения ли­ценз на бронзовия медалист от изминалия сезон и провала на няколко опи­та да се уточнят отноше­нията с НАП най-дълго­годишният президент в българския футбол бе изпаднал в размисъл дали си струва да продължи с наливането на милиони в отбора от „Надежда“. Неговите привърженици също наляха масло в огъ­ня с декларация, обиждаща Гигов.

При оттегляне на биз­несмена обаче перспек­тивите пред „железнича­рите“ стават доста мрач­ни. Гигов е наясно с това и едва ли ще изостави „червено-черните“. Подобни колебания той имаше през 2003 и 2011 г., но из­бираше да остане.

Че това ще се случи от­ново, говорят и действия­та на собственика на Ло­ко. Той вече е започнал да обмисля какво ще се прави в отбора за следва­щия сезон. През идната седмица ще има прего­вори с членовете на треньорския щаб и с футболисти, чиито до­говори изтичат в края на този месец. Освен то­ва ще бъдат раздадени дължимите заплати на футболистите. В „Надежда“ вярват, че изпълкомът на БФС ще остави отбора в „А“ група, като се намери изход на ситуацията с лиценза.

През тази седмица от Локо направиха опит да се подпише споразу­мение с НАП за дълга на футболния клуб. Не е ясно дали такова има. При наличието му обаче се очаква „желез­ничарският“ клуб да из­върши последен опит да бъде възстановен в ква­лификациите на Лига Европа чрез директен контакт с УЕФА.

За целта в понеделник за Нион може да пътува клубният адвокат Ми­хаил Михайлов.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации