RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Вицепрезидентът на БФВ поведе волейболистките за Баку

Публикувано в: Волейбол
13:42, 9 юни 2015, Автор: , Преглеждания:81

България

Вицепрезидентът на БФВ и бивш национал Любо Ганев поведе женския ни национален отбор по волейбол за участието му в Европейските игри в Баку (12-28 юни). Любо Ганев е водач на родните състави за Игрите, като в Баку, България ще бъде представена с двата национални отбора за мъже и жени, и една женска двойка в плажния волейбол.Останалите представители тръгват утре и в други ден, като мъжете пътуват на 10 юни, а плажните ни волейболистки на 11 юни.

„Заминавам с първия полет, защото искам да съм на място от началото и да съм сигурен, че всичко е на ред“, коментира пред официалният сайт на БФВ volleyball.bg Любо Ганев.

Волейболистките ни отпътуваха тази сутрин от летище София с полет за Истанбул. Предстои тричасов престой в Турция, след което нашите взимат полет за Азербайджан.

Днес тимът ни няма да тренира, тъй като пристига вечерта в Баку и организаторите не са предвидили занимание. Утре националките ни имат тренировка в официалната зала – Кристалната зала по обяд.

„Искам да се върнем с гордо вдигнати глави“, заяви преди заминаването на тима за официалния сайт на БФВ volleyball.bg селекционерът Драган Нешич. „Да изградим стабилен отбор, в който колективът е най-важното. Надявам се да постигнем добри резултати, защото целта ни са победи в предстоящите двубои“, допълни селекционерът.

Ето  избраничките на селекционера Драган Нешич за Игрите:

Разпределителки:

Лора Китипова

Петя Баракова

Посрещачи:

Елица Василева

Добриана Рабаджиева

Гергана Димитрова

Симона Димитрова

Центрове:

Христина Русева

Габриела Коева

Нася Димитрова

Мира Тодорова

Диагонали:

Емилия Николова

Силвана Чаушева

Либера:

Мария Филипова

Жана Тодорова

Старши-треньор: Драган Нешич

Помощник-треньор: Атанас Лазаров

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации