RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Вноска към НАП е последната надежда на Локо София за А група

Публикувано в: Футбол България
11:47, 19 юни 2015, Автор: , Преглеждания:90
Локомотив София

снимка: Спортал

Вноска на нова сума в НАП се очер­тава като единствения вариант все пак да има шанс за участие на Локо (Сф) в елита, съобщава „24 часа”.

Чрез частен съдия-изпълнител „железничарите“ преведоха до момен­та 20 000 лева. Клубът от „Надежда“ дължи малко над милион на агенцията и не е разсрочил или обезпечил по ня­какъв начин тази сума.

Това е основ­ната причина Локо да не получи ли­ценз. При нова вноска има някакъв ва­риант Изпълкомът на БФС все пак да уважи молбата на „червено-черните“ за издаване на служебен лиценз, ка­къвто преди 7 г. получи ЦСКА.

От футболната централа за момента няма официална информация, която да отрича или потвърждава, че „железничарите“ вече са във „В“ група.

Тази присъда трябва да издаде Из­пълкомът. Той трябваше да се проведе в четвъртък. След това бе изместен за понеделник. За това също няма офи­циално съобщение.

В същото време от Локо (Пд) офи­циално поканиха собственика на со­фийския си адаш Николай Гигов да се върне на „Лаута“. Най-дългогодишният футболен президент у нас започна пъ­тя си като такъв именно в пловдивския клуб. Той го финансираше от 1992 до 1994 г. След това се премести в столичния Локомотив. Още миналия ме­сец легендата на пловдивчани Христо Бонев е поканил Гигов да се върне.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации