RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Боби Михайлов: ЦСКА и Локо София нямат лиценз за новото първенство

Публикувано в: Избрано, Футбол България
16:56, 22 юни 2015, Автор: , Преглеждания:186

Борислав Михайлов

ЦСКА няма да вземе лиценз за участие през новия сезон в ”А” група, а Локомотив (София) има последен шанс да покрие критериите за документа. Това заяви пред Канал 3 президентът на БФС Борислав Михайлов след заседанието на Изпълкома на БФС.

”Никой не е виновен на ЦСКА, че в това положение. ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз за новото първенство. Няма никакви постъпили документи от ЦСКА за разглеждане на днешния Изпълком. Така или иначе Изпълкомът не дава лицензи. Има устна молба от г-н Гигов за Локомотив София и до няколко дни ще се разбере дали е възможно клубът да получи лиценз”, заяви Михайлов.

Миxалов коментира варианта ЦСКА да играе с лиценза на Локомотив София, ако ”железничарите” получат такъв.

”Не е обсъждано подобно нещо, тъй като ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз. Няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Който и да е от тях по различен начин се вижда, че в последния момент се прави нещо, което не ми изглежда толкова редовно”, каза още Михайлов.

”ЦСКА не е получил лиценз и по правилата на футболния съюз може да играе във ”В” група”, сподели президентът на БФС.

1 коментар

  1. FAKT казва:

    ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв „Пражката пролет”. # Вече сме членове на НАТО – кому е нужен ЦСКА ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, чука, петолъчката и терористите от бригада Чавдар; чиято престъпна история се опитваме да героизираме, вместо да изхвърлим позорния комунизъм на бунището . . .

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации