RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Райо и Аталанта дърпат Кафу от Лудогорец

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
11:51, 22 юни 2015, Автор: , Преглеждания:303

Кафу

Елитни испанс­ки и италианс­ки отбори ще спорят с Лудо­горец за привлича­нето на нападателя Джонатан Кафу, пише „Меридиан мач“.

Както е известно, футболистът от Сао Пауло е сред топцелите от българския шампион, но логич­но към него има се­риозен интерес. То­ва е от Райо Валекано и Аталанта. През зимата той е бил купен от Сао Пауло за 3 млн. бразилски реала (б.р. – равни на 1,7 млн. лева), така че и в момента цената му не е малка за родните стандарти.

И вчера португал­ски медии изпраща­ха различни футбо­листи в Лудогорец. Един от тях е цент­ралният защитник на Витория Сетубал Жоао Афонсо, който е добре поз­нат на новия тре­ньор на „орлите“ Бруно Рибейро.

Холандската ме­дия „Soccernews.nl“ пък нареди Върджил Мисиджан сред 10-те евенту­ални заместници на Мемфис Депай в ПСВ Айндховен.

Звездата вече е собственост на Манчестър Юнайтед, а Мисиджан е поставен на трето­то място. Пред не­го са Вацлав Кадлец (Айнтрахт Фр) и Хирвинг Лосано (Пачука).

В Испания пък съобщиха, че трансферът на Фабио Ешпиньо в Малага вече е оформен и в след­ващите дни той ще бъде представен официално.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации