RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Черно море подписа с португалец

Публикувано в: Футбол България, Черно море
14:13, 25 юни 2015, Автор: , Преглеждания:28

Жиньо

29-годишният португал­ски защитник Жиньо подписа договор с Черно море. Вчера от ръководството на клуба потвърдиха, че бранителят вече е част от състава на моряците. От лагера на ти­ма не оповестиха срока на контракта, но според запоз­нати той е за 2 години, съобщава „Тема Спорт“.

Жиньо е второто офи­циално лятно попълнение на Черно море след френския халф Мехди Бурабия. Продължават пробите на Здравко Карадачки и Хуан Мануел Вареа. Треньорът Никола Спа­сов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17:30 часа на ст­дион „Младост“ във Варна.

Във вторник Черно море показа спечелената Купа на България на специално тър­жество на феновете си на стадион „Тича“. Тимът бе приветстван и от кмета на града Иван Портних, който пожела успех на моряците в двубоите от втория квали­фикационен кръг на Лига Ев­ропа. В тях варненци ще се изправят срещу Динамо Минск. В първия двубой те са домакини. Те ще приемат беларуския тим на „Лудогорец Арена“ на 16 юли, четвър­тък. Все още обаче не е обяв­ен началният час на среща­та.

Съперникът обаче вече оповести всички подробности около своето домакин­ство. От Динамо разкриха, че мачът в Минск ще е на 23 юли, четвъртък, от 18:30 ча­са. Сблъсъкът остава на ста­диона на синьо-белите „Трак­тор“, който е с капацитет за 16 500 души.

В състава на беларусите ще настъпят и промени до двубоите. Отбо­рът ще бъде напуснат от черногорския полузащитник Неманя Николич. Договора си обаче ще продължи румън­ският офанзивен халф Алек­сандър Някшу. Освен това ще бъде взет защитникът Роман Годован, който преди това бе собственост на Во­лин.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации