RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Навиват Коко Динев за Локомотив София

Публикувано в: Футбол България
16:15, 27 юни 2015, Автор: , Преглеждания:120

Коко Динев

Локомотив София ще го има. Клубът няма да бъде затрит, няма и да стартира от А областна група.

„Тема Спорт” разбра, че хора, свързани с червено-черните, вече са поканили Константин Динев да се заеме с издръжката на отбора. Засега обаче бившият бос на Вихрен Сандански и Локомотив Пловдив не е дал окончателен отговор. Вероятността да се захване с делата на тима от „Надежда“ на този етап не е голяма.

Търсят се и други варианти за столичани, водят се разговори с бизнесмени. С пари ще помага и дългогодишният член на управата Иван Василев. След като не получи лиценз за А група и загуби професионалния си статут, Локомотив трябва да участва в Югозападната В група.

Там вероятно ще бъде и ЦСКА. Тъй като конкуренцията за влизане в Б група ще бъде голяма (класира се само един), червено-черните обмислят дали е възможно да тръгнат от втория ешелон. И вече сондират въпроса с БФС. Те умуват върху вариант чрез преобразуване на Локомотив Мездра, който в момента е в Б група. Така от „Надежда“ ще се разделят и с дълговете си. Все още обаче всичко е в сферата на проучванията и няма нищо сигурно.

На 9 юли предстои Общо събрание на червено-черните, на което ще станат ясни доста неща. Както е известно, досегашният собственик Николай Гигов обяви, че ще даде безплатно акциите си и ембелмата на новия благодетел или благодетели на отбора.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации