RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Анди Мъри отпадна на старта във Вашингтон

Публикувано в: ATP, Тенис
11:05, 6 авг 2015, Автор: , Преглеждания:17

273307c1Jb1d6cc0b4ceb18b0c21afa91c25b78bd
Водачът в схемата Анди Мъри отпадна още на старта на турнира от сериите ATP 500 във Вашингтон. Мъри отстъпи в три сета пред Теймураз Габашвили с 4-6; 6-3; 6-7(4) след 2 часа и 42 минути игра.

„В тайбрека той сервираше много добре, а аз не успях да вкарам нито един ретур в корта. Освен това не мисля, че свърших добра работа, когато аз сервирах. Процентът ми на вкаран първи начален удар не беше добър”, коментира Мъри след загубата.

„Определено е разочароващо да загубя толкова рано, но добрата новина е, че имах своите шансове и не съм страдал на корта. За мен това беше първи двубой на хард корт от близо 5 месеца. Подготвях се за него само 4-5 дни, така че не мога да не бъда доволен от начина, по който се движех и от някои от изпълненията ми. Определено има какво да подобрявам, но се надявам в следващите няколко дни нещата за мен да тръгнат в правилната посока”.

„В края на двубоя бях наистина уморен, но успях да изиграя няколко добри точки, да бъда агресивен и да действам без страх. Победата ми днес, както и тази срещу Бенямин Бекер в първи кръг ми дават допълнителна увереност за турнира”, коментира Габашвили.

С успеха Габашвили се класира за трети кръг, където ще срещне литовеца Рикардас Беранкис, който се наложи с 6-3; 6-3 над Пабло Куевас.

Оставете коментар

Автор

Зорница Георгиева

Подобни публикации