RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Белаид се дърпа за нов договор

Публикувано в: Левски, Футбол България
15:20, 17 дек 2015, Автор: , Преглеждания:21

Аймен Белаид

Защитникът Аймен Белаид засега се дърпа от подновяване на договора си с Левски. Контрактът на централния бранител изтича на 31 декември, съобщава „Тема Спорт“.

От ръководството на клуба му предложиха нов, но той не е очарован от финансовите параметри в него. Белаид е споделил, че има доста по-добри предложения от чуждестранни клубове. От „Герена“ вече обявиха, че ще се разделят с петима играчи, а отборът вече бе напуснат от Атанас Курдов. Живко Миланов също няма да остане при сините след Нова година, Гаджев има подписан предварителен договор с чужд клуб, а се очаква столичани да се разделят с разочаровалите през есента Линел Китамбала и Денис Махмудов.

Ако Левски не успее да задържи Аймен Белаид, то може да предложи нов договор на Йордан Милиев, който бе взет на пожар през месец октомври. В противен случай ще трябва да вземе поне двама централни защитници през зимата. Приоритет до момента в селекцията е привличането на офанзивни играчи. Треньорът Стойчо Стоев държи в предни позиции да бъдат взети трима футболисти – таран, крило и офанзивен халф.

Играчите на Левски вече са в почивка. Те се събират на първа тренировка след Нова година на 7 януари. След това на тима му предстоят два подготвителни лагера – в Свиленград и Турция.

От ръководството на сините разкриха още една изненада за коледния празник на 20 декември. Тогава в зала „Универсиада“ ще се срещнат отбор на Дрийм тима отпреди 10 години срещу тима по футзал „Левски София Запад“. На полувремето ще играят деца от школата на сините на „Герена“ срещу такива от ДЮШ на стадион „Раковски“.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации