RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

VIVACOM е новият партньор на Национална баскетболна лига за 2016 година

Публикувано в: Баскетбол, България, Избрано
16:47, 18 дек 2015, Автор: , Преглеждания:73

НБЛ

VIVACOM ще е новият партньор на Национална баскетболна лига през 2016 година.

Това стана ясно на пресконференция днес в зала „Универсиада“. Новината обявиха председателят на Национална баскетболна лига Тити Папазов, президентът на Баскетболната федерация – Георги Глушков и Александър Грънчаров – главен директор Маркетинг във VIVACOM.

Тити Папазов сподели вълнението си от предстоящите съвместни проекти и че няма търпение да започнат работа заедно. „Ние сме едно цяло. Ще бъдем за пример, щом мега компания като VIVACOM застава зад нас“, заяви Папазов.

Александър Грънчаров от своя страна също изрази радостта си и каза, че VIVACOM има много инициативи, свързани с българския спорт. „Това е наша стратегия. Горди сме, че ставаме официален партньор на Национална баскетболна лига. Когато започнахме преговорите, бързо достигнахме до съгласие. Надяваме се на дългогодишно сътрудничество“, обяви Грънчаров.

Георги Глушков сподели, че иска по този начин момчетата от отборите да се чувстват оценени. „Благодаря на VIVACOM за подкрепата, не само в смисъл средства, но и заради доверието, което ни гласуваха“, каза Глушков. Своето послание предаде и най-успешният български баскетболист Александър Везенков. Въпреки напрегната си програма в своя клуб „Барселона“, той успя да запише поздравително видео към играчите на Българска баскетболна лига и VIVACOM.

На пресконференцията присъстваха и представители на отборите от Национална баскетболна лига, които „разиграха топката“ и доказаха способностите си. Това бяха Тенчо Банев от Лукойл Академик, Мартин Дурчев от Балкан, Йордан Минчев от Левски 2014, Николай Стоянов от Черно море Порт Варна, Александър Груев от Спартак Плевен, Златин Георгиев от Рилски Спортист, Тихомир Желев от Берое, Костадин Маршавелски от Академик Бултекс 99, Станислав Говедаров от Ямбол и Емил Бинев от Черноморец.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации