RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ботев отмъква братя Цоневи от Левски

Публикувано в: Ботев Пловдив, Избрано, Футбол България
15:06, 30 дек 2015, Автор: , Преглеждания:59

Цоневи

Ботев (Пловдив) е на път да нанесе сериозен удар по Левски. Пловдивчани може да отмъкнат двама от топ талантите на Левски – Радослав и Борислав Цоневи, научи „Меридиан Мач“.

Договорите на дуото изтичат в края на сезона. Цоневи вече имат оферта от столичния клуб, но все още не са подписали. Напорът на Ботев може окончателно да ги разубеди.

В Пловдив Борислав и Радослав ще получат по-висока заплата след финансовото стабилизиране. Това, което е по-важно за тях обаче е гарантираното титулярно място в отбора. В момента на „Георги Аспарухов“ те не играят достатъчно и точно това е причината да искат да си тръгнат.

Боби Цонев започна добре, след което се контузи. Брат му пък така и не успя да се наложи след това. За местата в средата на терена бяха предпочитани Джереми Де Ноойер, Мигел Бедоя, Георги Костадинов и Владимир Гаджев и едва когато двама от четиримата липсваха се появяваше Радослав Цонев. Евентуално напускане на двамата ще създаде огромен проблем на Левски, тъй като се чака продажба и на Божидар Краев най-късно през лятото. Мики Орачев също е желан в Полша, което може да отвори проблем кой да играе в квотата до 21 години в титулярния състав.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации