RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гаджев пред трансфер в Макаби

Публикувано в: Левски, Футбол България
08:59, 30 яну 2016, Автор: , Преглеждания:28

Владимир Гаджев

Българският национал Владимир Гаджев е на път да си намери нов отбор. Доскорошният халф на Левски е много близо до подпис с израелския Макаби (Хайфа).

Грандът от Обетованата земя е показал, че силно желае българина и вече няколко пъти е водил разговори с хора, представляващи Гаджев. От Макаби са впечатлени от качествата на родния футболист и искат в най-кратки срокове да подпишат с него. Халфът също е дал устно съглаие за подобен трансфер. Именно заради това се очаква съвсем скоро той да поеме към Близкия изток, за да подпише договор с този клуб.

Освен Макаби, още един клуб от Израел е проявил интерес към Гаджев. Това е Апоел (Тел Авив), но полузащитникът категорично е отхвърлил тази възможност за продължаване на кариерата си.

„Да, има интерес към Владо от страна на Макаби. Всичко е въпрос на дни и може да се финализира сделката“, сподели човекът занимаващ се с трансфера.

Пред Гаджев остава отворен и вариантът отново да облече екипа на Левски. Ако пропадне и този вариант за негов трансфер в чужбина, „сините“ с радост биха го върнали на „Герена“ до лятото.

„7 дни спорт“

Оставете коментар

Автор

7 дни спорт

Подобни публикации