RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Владо Николов се среща с фенове месец преди бенефиса си

Публикувано в: Волейбол
14:48, 5 апр 2016, Автор: , Преглеждания:52

Владимир Николов

Месец преди бенефисния си мач-спектакъл „Моята игра“ в зала „Арена Армеец“, великият номер 11 Владимир Николов ще се срещне с българските си фенове.

Всички почитатели на дългогодишния лидер на националния отбор по волейбол сега ще имат уникалната възможност да се запознаят с него лично на приятелска среща.

На 10 април (неделя) между 17:00 и 18:00 ч. гостите на Bulgaria Mall ще могат ексклузивно да се срещнат със звездата на българския волейбол Владимир Николов.

Той ще очаква всички запалянковци на сцената на ниво партер, но този път те ще бъдат не просто зрители от публиката, а и участници.

Посетителите на търговския център ще могат да разменят с един от най-добрите диагонали в света по няколко приятелски подавания, да получат мечтания автограф от него и, разбира се, да се снимат заедно. За всички любители на волейбола у нас легендарният №11 и любезните домакини са подготвили специални подаръци и много изненади.

Историческият сблъсък, на който легендата ще изиграе последния си мач, е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации