RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски излезе с позиция относно Стойчо Стоев

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
18:15, 11 апр 2016, Автор: , Преглеждания:54

Стойчо Стоев

С цел да се избегнат всякакви инсинуации, злонамерени изявления и интриги, ПФК Левски информира, че не се водят преговори за смяна на старши треньора Стойчо Стоев.

Това пише в официалната позиция на „сините”, която публикуваме без редакторска намеса:

„Уважаеми Левскари,

Във връзка със статия, публикувана в SPORTAL.bg на 11/04.2016 в 14:55 часа, относно заявление подадено от адв. Гено Андреев, за вписване на промяна в обстоятелствата, свързани с управителните органи на „ПФК Левски“АД, Ви информираме за следното:

Видно от публикувания документ, същият е УКАЗАНИЕ от длъжностното лице към Търговския регистър, за отстраняване на непълноти в подадените за промяна в обстоятелствата документи.

В посочената статия, неточно и злонамерено се цитира ЗАЯВЛЕНИЕ подадено от адв. Андреев, което води до неправилни заключения, които въвеждат в заблуда привържениците на клуба относно собствеността на дружеството. Със заявлението, отправено чрез адв. Андреев до Търговския Регистър към Служба по вписванията, се заявява заличаване на г-н Тодор Батков, като член на Надзорния съвет и на г-н Илия Козарев, като член на Управителния съвет на дружеството, както и вписване на новоизбраните членове, а именно г-н Бранимир Ботев – член на Надзорния съвет, и г-н Николай ИЛИЕВ, г-н Гошо ГИНЧЕВ, Сдружение „Сини сърца“ , „Междинна станция“ООД – членове на Управителния съвет на клуба.
С цел да се избегнат всякакви инсинуации, злонамерени изявления и интриги, ПФК Левски Ви информира също, че Дружеството, собствениците му и представляващите го лица не водят преговори за смяна на старши-треньора на представителния отбор на „ПФК Левски“!!!

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации