RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Пълна промяна на „Тича” през лятото

Публикувано в: Футбол България, Черно море
14:58, 16 май 2016, Автор: , Преглеждания:64

Никола Спасов

Никола Спасов ще продължи да води Черно море и зан­апред, както самият той обя­ви, но ще разчита на изцяло обновен състав за новия сезон. На „Тича“ планират да привле­кат поне 10 попълнения през лятото, като бройката им зависи в голяма степен от това колко от тези, на които им изтичат дого­ворите, ще се навият да ги подновят, пише „Тема спорт“.

В щаба на моряци­те очакват отговор от Марк Клок, Стенио, Бакари, Симеон Райков и Михаил Вен­ков. Тримата чужденци обаче на този етап не са никак склонни да преподпишат и по всяка вероятност ще послед­ват съдбата на Матиас Курьор, който си намери клуб в чужбина и напуска като свобо­ден агент. Интерес към тях не липсва. Според запознати за Клок напират отбори от ро­дината му Холандия, Белгия и втора Бундеслига. Стенио е желан от португалски и румън­ски клубове, а Бакари може да се завърне в Испания.

Към вече освободените Бо­рислав Стойчев и Иван Маркович пък тези дни официално ще се присъединят Педро Еуженио и Живко Петков. Нов договор няма да бъде предло­жен и на малийския бранител Мамуту Кулибали, а под въ­прос е оставането на Алексан­дър Чанович и Тодор Паланков. Освен това е твърде възмож­но юношите Мартин Коста­динов и Илиян Неделчев да бъ­дат преотстъпени в други отбори, където да трупат опит.

Никола Спасов вече усилено работи по селекцията, като желанието му е да привлече поне двама централни защит­ници, един бек, трима вътреш­ни халфове, плеймейкър, крило и двама нападатели. Новите ще бъдат както от България, така и от чужбина. Водят се разговори с много мениджъри, като едно е ясно – всички ще бъдат свободни агенти.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации