RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Люпко чака Ники до края на месеца

Публикувано в: Левски, Футбол България
13:56, 12 юни 2016, Автор: , Преглеждания:43

Николай Михайлов

Сръбският специалист Люпко Петровия е поставил срок на едно от набелязаните нови попълнения Ники Михайлов, научи „Меридиан Мач“.

Както стана ясно, „сините“ се ослушват около вратаря, като желанието им е да върнат „синия“ юноша обратно в отбора. На този етап Ники Михайлов предпочита да играе в чужбина, но въпреки това не е отхвърлил категорично офертата от родния си клуб. С него разговори е водил Георги Иванов, който вече не е спортен директор, но и другите в „синята“ управа държат на сделка с Михайлов. Люпко Петрович е за взимането на Ники в състава, но не иска да чака дълго. Сърбинът е готов да му даде срок до края на месеца, когато да получи категоричен отговор. При отказ Левски веднага ще потърси нов вратар.

В отбора вече разчистиха пътя за нов страж. „Сините“ вече се разделиха с Александър Любенов, който бе в ролята на втори вратар. В Несебър пък ще бъде пратен Ники Кръстев, който също бе опция. Така към днешна дата се очертава Левски да започне подготовка с едва двама вратари – Боян Йоргачевич и младият Димитър Шейтанов. Вероятно на първо време ще бъде привикан и някой юноша, но със сигурност на „Герена“ ще търсят качествен страж. Дали ще е Ники Михайлов или някой друг, ще стане ясно в близките дни, като всичко зависи именно от отговора на бившия играч на Твенте.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации