RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Славия се разделя с Жереми Манзоро

Публикувано в: Славия, Футбол България
16:25, 19 юни 2016, Автор: , Преглеждания:33

Жереми Манзоро

Славия ще се раздели с външния полузащитник Жереми Манзоро.

Французинът е вбесил ръководството с поведението си по време на лагера в Банско. Той на своя глава е решил да не се яви на две от тренировките на отбора.

Това е преляло чашата на търпението от страна на клуба към него и е било решено крилото да бъде освободен. Припомняме, че не за първи път 24-годишният футболист създава проблеми.

Именно неспазване на спортния режим, постоянни закъснения и отсъствия от занимания бяха причината през зимната пауза той да бъде пратен под наем в кипърския Анортозис. Желанието на белите бе да го използват в мачовете от Лига Европа, но това няма да се случи и договорът му ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

„Жереми Манзоро каза, че не иска да играе в България, не му харесва тук и не бил щастлив. Аз му обясних, че като не е щастлив у нас, да си търси късмета другаде. Ще се разделим по взаимно съгласие. Насила хубост не става. Разочарован съм. Той е третият французин, който има огромни претенции, а на среща не показва нищо. Извинявайте, но ние не сме сиропиталище. Вижте, този Касай беше уникален, перфектен и като човек, и като футболист. Но в Дуде, Моканза и Манзоро няма нищо професионално. Те имат само претенции и капризи!“

„Единият си ходи, когато си иска, във Франция, другият си прави каквото иска, третият по три дни не идва на тренировки. Този Моканза вика, че е контузен, като не е в основния състав. В Славия не толерираме такива играчи. Дано Манзоро да е щастлив някъде другаде“, обясни Венцеслав Стефанов ситуацията с Манзоро, който изигра общо 45 срещи за Славия и вкара 11 гола. Президентът на белите добави пред „Тема спорт”, че се надява на по-лек съперник в Лига Европа.

„Ще дадем шанс на момчетата, които си извоюваха правото да играят в турнира. Не искам да правим гръмка селекция. Не е коректно сега тези, които постигнаха този успех, да ги оставим на пейката за сметка на други. Би ми се искало да имаме лек съперник. Убедих се напоследък, виждате и на Евро 2016, че няма слаби отбори. Трябва да стоим на земята и да отчетем, че сме доста по-назад от другите. Дано с мъжество и битка надделеем“, каза още Стефанов.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации