RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Министър Кралев идва във Варна за награждаване на Питбула

Публикувано в: Бойни
18:37, 30 ное 2016, Автор: , Преглеждания:49
Министър Кралев ще награди Питбула

Министър Кралев ще награди Питбула

Министър Красен Кралев идва във Варна, за да награди лично Световния шампион

Министър Красен Кралев (Министър на младежта и спорта) ще награди световния шампион по кик бокс К1 за професионалисти Владимир Вълев – Питбула.

Церемонията ще се състоя тази неделя /4.12/ от 14.30 ч. в Юнашки салон. Владо ще получи специален плакет от Министерството на спорта.

На тържеството ще присъстват двамата му треньори Красимир Димов и Добромир Иванов, Петър Добрев. Ще присъстват и представители на обществения съвет по спорта, ръководители на спортни клубове и сдружения в града, както и ръководството на дирекция „Спорт“.

Владо бе награден от кмета на Варна Иван Портинх с почетен знак с лента. На самата пресконференция ще се даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси. Първия българин със Световна титла в професионалния кикбокс на WAKO PRO. ще отговори на всички. Всеки, които желае да поздрави лично шампиона може да заповяда в посочения ден и час.

Това е поредното доказателство за силата и духа на българският боец роден и отгледан в столицата на бойните спортове град Варна.

Оставете коментар

Автор

Galin Dimov

Подобни публикации

Още от

Бойни