RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Владимир Николов напуска БФВолейбол

Публикувано в: Волейбол, Избрано
19:13, 12 апр 2017, Автор: , Преглеждания:76

Владимир Николов

Бившият волейболен национал Владимир Николов обяви, че напуска Българската федерация по волейбол. Президентът на ВК Левски мотивира решението си със закриването на длъжността на генерален секретар.

Ето и прессъобщението на Владо Николов, изпратено до медиите:

Уважаеми журналисти,

на 11 април научих от медиите, че управителният съвет на Българската федерация по волейбол е взел решение да бъде закрита заеманата от мен длъжност на генерален секретар. От същите източници се осведомих, че ще продължа работата си във федерацията като част от екип, занимаващ се с международните отношения и организацията на световното първенство, което ще се проведе в България и Италия догодина.

Заемането на длъжността генерален секретар от самото начало за мен е било свързано с конкретни мои функции и ангажименти в рамките на федерацията. Старал съм се да ги следвам и да бъда максимално полезен на организацията и на българския волейбол като цяло.

В ситуация, в която Управителният съвет вече не счита заеманата от мен позиция за необходима, оставането ми на работа във федерацията не може да бъде самоцел. Най-правилното за мен решение в настоящия момент е да прекратя своите взаимоотношения с БФВ и да се концентрирам изцяло върху ангажиментите ми с ВК „Левски София“.

Пред „Левски София“ има чудесни перспективи, развиваме един дългосрочен проект и очакваме, че не след дълго клубът отново ще бъде фактор в българския волейбол. Считам, че повечето време, посветено на клуба, ще носи както реални резултати, така и лично удовлетворение.

Владимир Николов

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации