RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Загорчич вече работи по селекцията в Славия

Публикувано в: Славия, Футбол България
11:51, 9 юни 2017, Автор: , Преглеждания:28

ЗагорчичТреньорът на Славия Златомир Загорчич коментира селекцията и подготовката на отбора през лятото. Сръбският специалист остава начело и през следващия сезон, след като спаси тима от изпадане. Това се случи след бараж с Нефтохимик (1:0 в Бургас и 5:2 в София).

„Сигурно е, че оставам. Само трябва да се уточним с президента дали договорът ми ще е за две или за три години. Чуваме се всеки ден с г-н Стефанов и обсъждаме селекцията и въобще процесите около отбора. Работя по подбора на попълнения, имам набелязани играчи, но до този момент не сме подписали с никого. Пак ще наблегнем на младите футболисти в мачовете, но трябва да вземем и някои по-опитни, които да помагат вътре на терена. Затова и ще се ориентираме към играчи с повече мачове. В Сърбия има добри футболисти, но ще видим доколко е възможно да привлечем някой оттам в Славия“, коментира Загорчич пред „Тема спорт”.

„На този етап сигурното е, че на 14 юни футболистите се събират. Тогава ще минат прегледи. Ще имаме лагер в Банско. До този момент сигурни са ни три контроли – с България до 19 г. на 22 юни, на 29-и с Пирин и на 2 юли със Созопол. Търсим съперници за 26 юни и 6 юли, когато са ни свободни дати“, добави Загорчич, а президентът на Славия Венци Стефанов коментира лаконично ситуацията в отбора:

„На този етап няма нещо ново. Някъде след 15 юни очаквайте новини около селекцията. Работим по нея, но е нужно още време.“

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации