RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Берое показа екипите за новия сезон

Публикувано в: Берое, Любопитно, Футбол България
11:37, 7 юли 2017, Автор: , Преглеждания:15

Берое екипи

Берое представи по атрактивен начин новите екипи на представителния отбор за сезон 2017/18. Те отново са с уникален дизайн, изработен специално за клуба и е от немския производител на спортни стоки Uhlsport, който ще бъде партньор на клуба и през този сезон.

„Титулярният екип е в традиционното зелено, втория екип е бял, а третият избор е в черен цвят. Тя е създадена с духа и символите на Стара Загора. Берое и градът са неразривно свързани – обичани до болка от всички старозагорци.  Берое, Августа Траяна, Боруй, Иринопол, Верея, Ески Загра, Железник, Стара Загора. Заралии обичаме града си толкова много, че първо научаваш откъде сме, а после как се казваме. Обич, дух, символ и традиция – това е новата фланелка на Берое!

Новите екипи са представени и чрез специална фотосесия, заснета на още един символ на Стара Загора – Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Точно пред 100-те стъпала, водещи към Самарското знаме – единствено в историята на България, което е наградено с Орден „За храброст“.

Играчите ще облекат за пръв път новия екип по време на първия двубой от новия сезон на Първа професионална лига срещу Верея. Срещата е на 14 юли от 21:00 часа на стадион „Берое“.

Новите фланелки ще се продават на цена от 55 лв. и ще бъдат пуснати в продажба утре (8 юли) в 13:00 часа единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион Берое.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации