RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Жиру с неясно бъдеще в Арсенал

Публикувано в: Англия, Футбол Свят
19:46, 12 юли 2017, Автор: , Преглеждания:28

Оливие ЖируФренският нападател Оливие Жури заяви, че не знае дали ще бъде играч на Арсенал в началото на новия сезон след пристигането на Александър Лаказет от Лион.

30-годишният стрелец стартира в само 11 срещи във Висшата лига миналия сезон, тъй като Арсен Венгер реши да използва Алексис Санчес като централен нападател за част от сезона.

Стрелецът все пак успя да реализира 12 гола в пъвенството, но пристигането на Александър Лаказет за рекордна за клуба сума поставя под въпрос бъдещето на Жиру при „топчиите“.

Попитан от „Скай Спортс“ дали ще бъде на стадион „Емирейтс“, когато сезонът 2017-18 започне, бившият играч на Монпелие отговори: „Честно казано не знам. В момента съм все още играч на Арсенал, затова ще се опитам да бъда професионалист какъвто винаги съм бил и да се подготвям добре за следващия сезон. Очевидно ще има повече конкуренция, дори повече от миналата година, но това винаги е хубаво за нападателя, да усети натиск. През последните години преживях някои трудности, но винаги успях да се завърна. Този път не знам какво ще се случи, затова не мога да ви кажа повече,“ заяви Жиру.

Оставете коментар

Подобни публикации