RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Мауриньо потвърди за интереса към Мората

Публикувано в: Англия, Футбол Свят
19:52, 15 юли 2017, Автор: , Преглеждания:83

Алваро Мората

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди, че клубът му е искал да подпише с Алваро Мората, но не е успял да договори трансферната сума за нападателя на Реал Мадрид.

Мората изглеждаше близо до подпис Юнайтед, дори се твърдеше, че личните условия на играча са договорени, но мадридчани заковаха цена от 90 млн. евро за стрелеца, което отказа „червените дяволи“ и те в крайна сметка се обърнаха към Евертън, за да подпишат с Ромелу Лукаку.

„Не ми харесва да говоря за играчи, които не са наши, защото Мората не е наш играч. Аз не мога да говоря за играчи на Реал Мадрид“, коментира бившият наставник на „белите“.

„Да, имахме интерес, очевидно и публично беше. Не сме стигнали до сделка, което също е очевидно. Но правото на Реал Мадрид е да поиска за играчите си парите, които искат. Ние не определяме каква е цената на играч на Реал Мадрид, Реал Мадрид прави това. И не стигнахме до споразумение с тях. Аз не критикувам Реал и няма да критикувам борда на директорите на Юнайтед, защото бордът направи предложение. Опитахме се да сключим споразумение, но не постигнахме съгласие. Просто е,“ заяви португалецът.

Оставете коментар

Подобни публикации