RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

На „Герена” решиха: Защитник на всяка цена

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
11:43, 16 юли 2017, Автор: , Преглеждания:485

Пиргов

Селекция­та в Лев­ски не е завър­шила. С този лайтмотив бяха изказванията и на Николай Ми­тов, и на спор­тния директор Даниел Боримиров след мача с Хайдук. От „Ге­рена“ намекна­ха, че нови е по-вероятно да има при успех над хърватите, дока­то в противен случай може да се изчака до зи­мата.

„Меридиан Ma­ч“ обаче научи, че ситуацията е по-различна. На „Герена“ вече имат ясен прио­ритет и той е нов централен защитник. В мо­мента в Левски разполагат само с Давид Яблонски и Димитър Пиргов на тази позиция.

Пър­вият им замес­тник Деян Ива­нов явно не е в най-доброто състояние, след като изобщо не пътува за мача в Дугополие. Дру­гата опция Симон Сандберг все още лекува контузия, а и припомняме, че доста отдавна бе нарочен за гонене. Така ос­вен, че няма резерви на пози­цията, Ники Ми­тов е принуден да пуска ти­туляр още един играч, който бе в списъка за го­нене – Димитър Пиргов.

Той оце­ля само защото „сините“ пред­почетоха да разкарат Алексан­дър Александров. Глупавата грешка на Пир­гов за дузпата в Дугополие, коя­то костваше за­губата на Левски, още повече е разгневила спортно-техни­ческия щаб. Няма как обаче той да седне на пейката, тъй като в момента оп­ция освен Деян Иванов, му е са­мо Георги Анге­лов, който бе привлечен за резервен вътре­шен халф.

„Си­ните“ ще вземат и качествено крило, ако от­странят Хайдук.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации