RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Веселин Минев: „Етър“ ще търси високо ниво

Публикувано в: Етър, Футбол България
12:11, 20 юли 2017, Автор: , Преглеждания:34

Веселин Минев

Защитникът Веселин Минев е един от най-опитните футболисти на „виолетовите“. Бившият капитан на „Левски“ се присъедини към етърци през лятото и се надява да помогне на тима. Разговаряхме с него преди тръгването на отбора за първото гостуване на „Витоша“, което е в петък от 21 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

„Очаквам да победим. Има настроение, въпреки загубата на старта. Отчели сме грешките, надявам се да не ги повтаряме за бъдеще и да зарадваме нашите привърженици, а и нас самите, с победа“, заяви Веско Минев.

„Гледахме „Витоша“ срещу „Черно море“, добър отбор са, спазват си тактическата дисциплина, затварят пространствата. Няма да е лесно, но трябва да направим всичко възможно да вземем трите точки“, коментира опитният защитник.

Минев е оптимист за представянето на етърци в Първа лига. „Тепърва започвам в „Етър“, надявам се, че ще заиграем все по-добре и ще вземаме максимума от всеки мач. Като гледам и останалите отбори и играчи, тепърва всеки ще навлиза във форма – само да сме живи и здрави, ще търсим най-високото ниво. Доста опитни сме в защита, има хъс и агресия, надявам се и напред да вземем поне двама играчи да вдигнат нивото и да вървим напред“.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации