RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Израелска армия атакува Разград

Публикувано в: Футбол Свят, Шампионска Лига
11:55, 31 юли 2017, Автор: , Преглеждания:386

Апоел Беер Шева

Море от фе­нове на Апоел Беер Шева ще залее Разград в сряда. Билетите за сектора за гости на „Лудогорец Аре­на“, които са 360, са вече изкупени. Половината от при­вържениците ще дойдат директно от българските плажо­ве, а другите — ще долетят от Израел.

Всички в Лудого­рец вече се увериха колко вярна е агит­ката на Апоел. На „Търнър Стейдиъм“ в Беер Шева, 16 000 човека нап­равиха атмосфера като за 40 000 ултраси. Сега въпрос­ните привърженици ще последват и в България своите любимци, които се целят в първо и историческо влизане в групите на Шам­пионската лига.

Делегацията на Апоел Беер Шева каца още днес във Варна. Тимът на Башар Бакар няма да тренира на род­на земя в понедел­ник, а ще направи това на клубната си база преди отлитането. От Лудогорец са обявили, че биха предоставили тере­ните на „Гнездо на орли“ на израелци­те като така да им върнат жеста за първия мач, но те са отказали.

Съпер­никът на шампио­ните ни ще отседне в хотел „Cartoon“ в Разград. Със сигур­ност с делегацията на Апоел Беер Ше­ва ще има и някол­ко представители на Мосад. Преди гостуването на друг израелски тим — Бейтар Йеруса­лим на Ботев в Бургас, въпросните спецчасти направи­ха пълна проверка на стадион „Ла­зур“. Същото на­вярно ще се случи и с „Лудогорец Арена“. Не е тайна, че всяка една деле­гация на Израел зад граница е съпрово­дена от няколко на брой служители на Мосад, които сле­дят за безопасност­та на своите съна­родници.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации