RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Торес: Искам да се пенсионирам в Атлетико

Публикувано в: Испания, Футбол Свят
12:43, 31 юли 2017, Автор: , Преглеждания:41

Фернандо Торес

Нападателят на Атлетико М Фернандо Торес заяви, че планира да се оттегли от футбола с цветовете на сегашния си отбор Атлетико Мадрид, тъй като в клуба се чувства „истински щастлив“.

Испанският голмайстор е юноша на „дюшекчиите“ и става капитан на 19-годишна възраст. На 23 години той се премести в Ливърпул, след което премина в Челси и Милан преди да направи емоционално завръщане на „Висенте Калдерон“.

Наскоро нападателят удължи с една година договора си до лятото на 2018 година и заяви, че иска да остане в клуба въпреки интереса от Мексико.

„Тук се чувствам истински щастлив“, каза Хлапето.

„Вкъщи съм. Върнах се в Атлетико след осем години и това е мястото, където се чувствам истински щастлив. Желанието ми е да играя за този клуб и да се пенсионирам тук, докато печеля трофеи и помогам на отбора да продължи да бъде един от най-добрите в Европа. Това е единственият вариант, който имам в момента“, заяви Ел Ниньо.

Той също така говори за това как мениджърът Диего Симеоне е помогнал на клуба да намери ценностите, които са присъщи за Атлетико М.

„Симеоне укрепи вярата, която винаги се отнася за този клуб. Дойдох в Атлетико, когато бях на 10 години и клубът ме научи на това. Винаги има периоди в историята на един клуб, когато нещата са трудни и можете да загубите тази идентичност. Но с Ел Чоло сме възстановили всички наши ценности: жертва, преданост, борба на духа … и ако всички ние вървим в същата посока, то можем да продължим да се конкурираме с големите и мощни клубове“, завърши Торес.

Оставете коментар

Подобни публикации