RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Неделев аут за реванша с Маритимо, Виана на линия

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
11:33, 2 авг 2017, Автор: , Преглеждания:18

Неделев

Една добра u една лоша но­вина дойдоха от Ботев Плов­див преди реванша с Маритимо от третия квалификацио­нен кръг на Лига Европа. Двубо­ят на остров Мадейра е утре от 21:00 часа, , пише „Тема Спорт“. 

Добрата е, че бразилският нападател Фернандо Виана ще бъде вдигнат за мача в Португалия. Той полу­чи порезна рана в срещата с ЦСКА и бе изнесен на носилка. Оказа се, че вътрешно коляно­то не е засегнато и той ще мо­же да играе.

„Чувствам се добре и се на­дявам да започна сред титуля­рите. Това, разбира се, ще го реши старши треньорът“, ко­ментира Виана.

Лошата новина за наставни­ка Николай Киров е, че Тодор Неделев окончателно отпада. На 99,9% няма шанс той да взе­ме участие в реванша с Маритимо. Националът получи травма по средата на второ­то полувреме на двубоя с пор­тугалците в Бургас. Той не игра срещу ЦСКА за първенството, но въпреки това не успя да се възстанови. Снощи на послед­ната тренировка Неделев вър­теше обиколки на базата в Коматево. Лекарят на жълто-черните бе категоричен, че е излишно да се рискува здравето на играча. Той все пак ще тръгне с отбора за остров Ма­дейра. Мястото му сред титу­лярите ще заеме Бризола.

Омар Косоко пък ще изиграе последния си мач за Ботев. Той преминава във втородивизионния тим от ОАЕ Ал Фуджейра. Там треньор ще му е Диего Марадона. Пловдивчани ще прибе­рат от сделката 250 хиляди евро.

Канарчетата летят тази сутрин от Терминал 1 на лети­ще София с правителствения самолет. Той бе даден и преди седмица на Лудогорец за визи­тата им в Израел на Апоел Беер Шева.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт