RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Неймар: Амбицията на ПСЖ ме спечели

Публикувано в: Франция, Футбол Свят
01:25, 4 авг 2017, Автор: , Преглеждания:35

Неймар

ПСЖ публикува първите думи на Неймар като техен футболист на официалната си страница в интернет. Френският клуб официално обяви трансферът на 25-годишния нападател от Барселона, след като в четвъртък плати освобождаващата му клауза в размер 222 млн. евро, правейки го най-скъпия футболист в историята на футбола.

„Аз съм изключително щастлив да се присъединя към ПСЖ. Откакто дойдох в Европа, този клуб винаги е бил един от най-конкурентните и амбициозни отбори“, бяха първите думи на бразилската звезда.

Той обясни каква е най-голямата му мотивация: „Най-голямото предизвикателство, което най-много ме мотивира да се присъединя към този отбор, е да помогна на ПСЖ да спечели титлите, за които феновете мечтаят. Амбицията на ПСЖ е това, което ме впечатли, заедно със страстта и енергията, които този клуб генерера“, добави той.

Накрая той даде следното послание към феновете: „От днес аз ще направя всичко възможно, за да помогна на съотборниците си да печелим, да открия нови хоризонти за моя клуб и да нося щастие на неговите милиони фенове по целия свят“, завърши Неймар, който на терена ще носи фланелка с номер 10 на гърба си.

Оставете коментар

Подобни публикации