RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Иван Вълчанов подписа с „Етър“

Публикувано в: Етър, Футбол България
16:28, 8 авг 2017, Автор: , Преглеждания:16

Иван Вълчанов

Нападателят Иван Вълчанов подписа договор с „Етър“.

26-годишното крило, което през лятото премина от „Нефтохимик“ в „Септември“, изигра два мача за столичани, след което пожела да напусне по собствено желание. Очакванията бяха да заиграе в чужбина, но Вълчанов получи светкавична оферта от „Етър“ и се договори с великотърновския клуб. Днес нападателят бе официално представен като ново попълнение.

Надеждите на Станислав Генчев са да засили още повече атаката, тъй като „Етър“ до момента е отбелязал само два гола в четирите си мача.

„Станислав Генчев ми предложи да дойда тук и приех. Имах и вариант за чужбина, но предпочетох да дойда в „Етър“. Очаквам отборът да се представи добре и да оправдаем очакванията. Все още е много рано и смятам, че има време „Етър“ да се представи добре в елита и да извоюва подходящо място. От себе си искам да съм здрав и да покажа най-доброто. Познавам доста от играчите – Яни Пехливанов, Румен Руменов, всъщност почти всички. Надявам се да се адаптирам бързо“, коментира Иван Вълчанов.

Любопитното е, че още в дебюта си за етърци, който вероятно ще е в събота срещу „Пирин“, Иван Вълчанов ще изиграе своя стотен мач в елита, тъй като сега има 99 срещи с 12 попадения.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации