RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

100 000 лева месечно за ненужните в Левски

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
11:20, 15 авг 2017, Автор: , Преглеждания:31

Симон Сандберг

Близо 100 000 лева месечно прибират попадналите в графата ненужни играчи в Левски. Става въпрос за каре чуждестранни футболисти – Боян Йоргачевич, Симон Сандберг, Франсис Нар и Амаду Сукуна. От тях само ганайското крило има записани минути от началото на сезона.

Нар е поставен в трансферната листа и му се търси отбор в Русия. От посоченото каре само тъмнокожият играч обаче може да бъде продаден. Ако това се случи, Нар ще облекчи Левски с близо 25 000 лева месечно.

Най-много от футболистите, които не играят, взима Йоргачевич – близо 34 000 лв. Стражът последно беше на терена на 25 февруари 2017 г. срещу Локомотив (Горна Оряховица) при ремито 1:1.

Феновете на Левски пък изобщо не помнят кога за последно са виждали Симон Сандберг по екип. За 1 година шведът има точно 7 мача или 410 изиграни минути. Месечното му възнаграждение е също 25 000 лева, а на “Герена” продължават да търсят начин да разкарат защитника. Към този момент без успех.

Привлеченият през зимата от Верея централен нападател Амаду Сукуна също получава пари от Левски. Той обаче е зачеркнат с дебел флумастер и няма бъдеще на “Герена”. Сукуна получава над 10 000 лв. на месец и продължава да се води играч на “сините”.

Така общата сума приближава 100 бона месечно. А времето си тече и едни пари се вземат…

“Труд”

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации