RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Уест Бромич не иска да продава Евънс на Ман Сити

Публикувано в: Англия, Футбол Свят
13:19, 18 авг 2017, Автор: , Преглеждания:42

Джони Евънс

Уест Бромич е отхвърлил оферта от Манчестър Сити за бранителя Джони Евънс, като мениджърът на „дроздовете“ Тони Пулис настоява, че клубът не е под натиск да продава играчите си.

„Скай Спортс“ съобщи в четвъртък, че в Бромич са получили оферта от 18 млн. паунда за защитника, която не е била приета, а тази новина получи официалното си потвърждение тази сутрин.

„Сити направиха оферта, която ние отхвърлилихме“, заяви Пюлис, но остави вратичка за „гражданите“, че клубът остава отворен за оферти за Евънс.

„Всеки играч се продава на правилната цена. Изключително лудо е да кажем, че отбор като Уест Бром няма да продава играчи, ако не получим огромна сума пари. Ние не искаме да се разделяме с него, не е нужно да го продаваме и не сме отчаяни за пари. Ще трябва да бъде много, много добро предложение. Едва тогава ще трябва да седнем с Джони и да видим той какво мисли по въпроса“, обясни мениджърът на Бромич.

Според „Скай Спортс“ ирландският национал е в радара на наставника на Ман Сити Пеп Гуардиола в продължение на няколко седмици.

„Гражданите“ се обърнаха към Евънс, след като Върджил Ван Дайк е все по-вероятно да остане в Саутхемптън.

Оставете коментар

Подобни публикации