RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Разкриха заплатата на Хамес в Байерн

Публикувано в: Германия, Испания, Футбол Свят
11:19, 19 авг 2017, Автор: , Преглеждания:92

Хамес РодригесНовото попълнение на Байерн Хамес Родригес ще получава по 6,5 млн. евро на сезон, според информация на „Футбол Лийкс, публикувана в немското издание „Дер Шпигел“.

Колумбийската звезда премине в редиците на „баварците“ това лято от Реал М в сделка за 2-годишен наем плюс опция за закупуване.

„Футбол Лийкс“ е известен с разкритията си за финансовите сделки в света на футбола, като този път техен герой е станал Хамес, чийто договор съдържа интересни подробности за пребиваването му на „Алианц Арена.

Според публикуваната информация, Хамес ще спечели общо 13 млн. евро след облагането с данъци за своите 2 години престой в Бундеслигата.

Tака той ще получава по 541,670 евро на месец, като новият му клуб, се грижи за всички гермамнски данъци върху доходите и социалноосигурителните вноски.

Хамес също ще получи 250 000 евро, ако реализира 12 гола в първия си сезон в Бундеслигата, и още 250 000 евро ако стигне до границата от 20 попадения.

Байерн се е съгласил да плати на Реал общо 13 млн. евро за двугодишния наем на играча, като първата вноска от 6,5 млн. евро трябва да се изплати до 15 септември тази година.

Оставете коментар

Подобни публикации