RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Официално: Ювентус представи Хьоведес

Публикувано в: Германия, Италия, Футбол Свят
01:17, 31 авг 2017, Автор: , Преглеждания:39

Бенедикт Хьоведес

Немският защитник Бенедикт Хьоведес официално се присъедини към Ювентус от Шалке 04 под наем с опция за закупуване, която може да стане задължителна на обща стойност 16,5 милиона евро плюс бонуси.

29-годишният защитник пристигна във сряда в Торино и премина медицински прегледи, преди официално да стане играч на „бианконерите“. С изявление на официалната си страница в интерент, шампионите на Италия разкриха подробностите по сделката.

„Ювентус обявява споразумението с Шалке 04 за временното придобиване до 30 юни 2018 година за правата на играча Бенедикт Хьоведес в размер на 3,5 млн. евро, което трябва да бъде платено до 15 септември 2017 година.

„Ювентус има право да вземе играча за постоянно от 1 юли 2018 година или ще бъде длъжен да го направи, ако играчът запише 25 или повече изяви през футболния сезон 2017/18 срещу заплащане в размер на 13 млн. евро.“

„Таксата за постоянно прехвърляне може да се увеличи с максимум 3 млн. евро при постигане на определени спортни резултати от отбора до 30 юни 2020 година.“

Хьоведес до момента е прекарал цялата си професионална кариера в Шалке и е носител на Световната купа с националния отбор на Германия.

Оставете коментар

Подобни публикации