RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кале Зауерланд: Шансовете на Пулев срещу Джошуа са много добри

Публикувано в: Бойни, Избрано
14:49, 3 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:27

Кубрат Пулев

Промоуторът на Кубрат Пулев – Кале Зауерланд, коментира предстоящия двубой на неговия клиент срещу Антъни Джошуа за Световната титла на Международната боксова федерация.

Все още не е официално обявена датата за сблъсъка, но вече е ясно, че той ще се проведе на 28-ми октомври на стадиона „Милениум“ в Кардиф.

„Мисля, че шансовете на Пулев са много добри. Срещу Кличко се справяше много добре, но имаше съвсем грешна тактика, защото се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко. Но въпреки всичко се справяше добре, докато не беше нокаутиран. Антъни Джошуа е страхотен посланик на бокса, всички знаят неговите силни страни, но всички знаят и слабостите му.

Срещу Пулев той няма да срещне някой стар и приключил за спорта опонент, който ще му позволи да си прави каквото иска. Пулев няма да се постави в ситуация, която не контролира, ще го приключи, това е много ясно. Много съм уверен в шансовете на Пулев. Очевидно ще направим мача в Кардиф и може да очаквате изявление следващата седмица“, коментира Зауерланд, цитиран от „Daily Star“.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации