RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски урежда новите за дербито с Лудогорец

Публикувано в: Левски, Футбол България
11:36, 3 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:59

Ейолфсон

Двете нови попълнения на „Левски“ – исландецът Холмар Ейолфсон и французинът Антони Белмонт, най-вероятно ще бъдат картотекирани в началото на седмицата и ще могат да бъдат включени в групата за дербито с „Лудогорец“.

„Сините“ приемат шампиона на България през последните 6 г. на 6 септември от 20 ч. Двубоят е отложен от I кръг на Първа професионална лига.

27-годишният защитник Ейолфсон и навършващият през следващия месец 22 г. халф Белмонт проведоха първото си занимание под ръководството на Делио Роси още в петък вечерта часове след като подписаха своите договори с клуба. Първият се обвърза със „сините“ за 4 сезона, а вторият – за 3. Двамата пристигнаха на „Герена“, след като Роси поиска отборът да бъде подсилен на някои позиции.

При идването си в „Левски“ италианският специалист обяви, че първо ще се запознае с материала и след това ще мисли за допълнителна селекция. Явно наблюденията му са показали, че такава е наложителна. След привличането на защитник и халф се работи по ангажирането на ново крило. За целта в София бе сърбинът Ален Стеванович. Той получи разрешение от гранда „ Партизан“ да преговаря с българския клуб. Стеванович е познат на Роси от Италия, където се подвизава в няколко отбора, преди да се завърне в родината си. На „Герена“ очакват отговора на сърбина.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации