RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Бабатунде е дебел, Нар – бавен

Публикувано в: Левски, Футбол България
11:13, 18 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:42

Бабатунде Адениджи

Драмата с Бабатунде Адениджи и Франсис Нар ще продължи минимум до зимата. Двамата отказаха да разтрогнат договорите си с Левски, макар че са нежелани на “Герена” и не са допускани до тренировките.

Официалните причини, поради които двамата не се готвят под ръководството на Делио Роси са, че Бабатунде е с наднормено тегло, а Нар е в слаба физическа форма. Заради това треньорите са наредили двуразови занимания за играчите, с които да подобрят състоянието си. Терзанията им обаче ще приключат най-рано зимата, тъй като дори да разтрогнат сега, няма как да подпишат с друг клуб.

Друг е въпросът, че “сините” бяха склонни да пуснат Франсис Нар като свободен агент, но не мислеха по същия начин за Бабатунде Адениджи. Наскоро от клуба са получили оферта за него от Скендербег, но самият играч не се е съгласил да отиде в този клуб. Това допълнително е вбесило спортно-техническото ръководство, след като преди време Левски инвестира доста пари в привличането му и е нормално клубът да си върне част от вложенията.

Меридиан мач

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации