RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Питат Роси за нови договори на трима

Публикувано в: Левски, Футбол България
10:13, 21 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:19

Делио Роси

Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да представи списък на настоящите играчи, с които иска да работи и през следващия сезон.

В момента трима от основните футболисти на сините имат контракти до края на първенството. Това са капитанът Божидар Митрев, Роман Прохазка и Антонио Вутов. Първият се завърна на „Герена“ през пролетта и се обвърза с тима за 1.5 години. Прохазка е в състава от сезон 2012/2013, като през 2013/2014 бе под наем в Спартак Търнава. Антонио Вутов пък е в Левски под наем от Удинезе.

От „Герена“ искат да започнат отрано преговори за нови контракти, ако играчите са в дългосрочните планове на италианския специалист, за да не се стигне до ситуацията от пролетта. Тогава защитникът Сърджан Лукин и халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер не пожелаха да подновят контрактите си и шефовете ги извадиха от състава.

Левски пък не успяха да финализира привличането на вратаря Николай Михайлов. Бившият национал призна за преговори със сините, но посочи, че първата опция пред него остава да си намери клуб в чужбина. Това обаче не се е случило, но и на Герена не са получили утвърдителен отговор от вратаря. Твърди се, че той се бави с него, защото има вариант да влезе в телевизионно шоу в края на този месец или началото на следващия.

Тема спорт

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации