RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Програмата на Лудогорец и Хофенхайм

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
16:25, 25 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:165

Лудогорец - Хофенхайм

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров и защитникът Козмин Моци ще участват в традиционната пресконференция преди втория мач от група С на Лига Европа срещу Хофенхайм.

Брифингът ще се проведе на 27 септември (сряда) в 12,00 ч. в специално обособената медийна зона на стадион „Лудогорец Арена“ зад централна трибуна. Последната тренировка на Лудогорец преди двубоя с германския тим на 28 септември от 22,05 ч. ще се проведе на 27 септември в 19,00 ч. на клубната база и ще бъде открита за журналисти в първите 15 минути.

Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман ще даде пресконференция на 27 септември в 20,00 ч. в медийната зона на „Лудогорец Арена“. Официалната тренировка на германския отбор е в 20,45 ч. на стадиона и ще бъде открита за журналисти 15 минути.

Медиите, изпратили заявки за акредитации, могат да получат пропуските си по време на пресконференциите на двата отбора на 27 септември или преди началото на мача на входа за медиината трибуна (бивш ВИП вход).

Фоторепортерите ще получат специални жилетки за мача при пристигане на стадиона на входа за медиината трибуна. Жилетките ще се отдават срещу служебна карта и подпис и трябва да бъдат върнати на клуба след срещата.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации